Bjørnejakt i Canada med Jason Nutini

Om under en uke reiser jeg til British Colombia igjen for 5 ukers jakt på svartbjørn og grizzlybjørn. Under ser dere bilder av noen av bjørnene jeg har skutt sammen med Jason Nutini tidligere år. Jason driver firmaet JN Outfitting og har spesialisert seg på guidet jakt på grizzlybjørn, svartbjørn, puma, lynx og bobcat med hunder.

Bjørnen på bildet under er en svartbjørn på 7,11 fot og med en skalle på like under 22 tommer. Vekt på over 200 kg vårvekt! Denne skøyt jeg for Jason sine hunder på en av mine tidligere jakter med han.

IMG_7758

IMG_2087 - versjon 2

IMG_2654

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s