Skogsfugljakt med A-Tec A12 lyddemper for hagle.

Nå har jeg jaktet en liten uke i de Svenske skoger etter skogsfugl og i år hadde jeg med meg A-Tec sin A12 lyddemper for hagle. På min Winchester SX3 ble faktisk balansen bedre etter at jeg satt på demperen. Løpet på hagla er 70 cm og med demperen er det liten tvil om at hagla ble lang. Jeg var derfor spent på hvordan den ville være å jakte med i skog som ofte er tett.
Den fungerte helt topp! Jeg tror faktisk jeg skyter bedre med demperen på enn uten. Hagla har bedre balanse og blir ikke vinglete som en lett halvautomat kan være.
Og den tar bort den skadelige lyden for ørene til både skytter og hund!
Jeg kommer aldri til å jakte uten demper i fremtiden!

kris med to tiur + atec a12

orrhane atec a12

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: