Drømmestart på årets bukkejakt!

Da har vi kommet noen dager inn i årets bukkejakt og i år har jeg vært med Knut Arne Gjems og Rune Johannesen og lokket og filmet i tillegg til at jeg har fått jaktet litt selv også 😀

Bukken på bildet under har jeg hatt på viltkamera de to siste årene og selv om jeg så den noen ganger i fjor fikk jeg aldri skuddsjans på den, men i år kom den på lokk og det ble det siste den gjorde. Gevirstengene er 29 cm og den er ganske grov så det blir spennende å se vekta på denne etterhvert.

IMG_9848

På morgenen 10 august så var jeg med Knut Arne Gjems for å lokke og filme på hans områder. Det regnet ganske bra tidlig på morgenen, men letnet etterhvert. Vi fikk lokket inn en fin bukk inne i skogen tidlig på morran, men den kom brått på oss fra siden og fikk enten været av oss eller så oss for den bråsnudde på 20 meter og bød aldri på noen skuddsjans etter det.
Senere på morgenen så satte vi oss på en fin post nede i kulturlandskapet hvor Knut Arne hadde bilder på viltkamera av 3 forskjellige bukker og han visste at den ene var en brukbar bukk. Jeg startet og lokke og etter mindre enn 30 sekunder så kommer en stor bukk dundrende inn på lokken og Knut Arne gjør jobben med rifla som vanlig. Det viste seg å være en gedigen gullbukk, den største jeg har lokket inn og fått på film. Følg med på  www.clausentv.com 😀

IMG_9650

På kvelden den 10 august var det mye vind og ruskevær, men jeg ble med Rune Johannesen ut for å lokke bukk da han kjenner terrenget godt og visste om noen lune plasser i skogen. På første posten får vi lokket inn en fin bukk på kloss hold som Rune får skutt og jeg filmer. Bukken på bildet under lokket Rune inn den 11 august.

IMG_9810

På morgenen den 11 august blir jeg på ny med Knut Arne ut for å lokke og filme og på første posten denn morran får vi lokket inn en geit og denne artige bukken på bildet under.

4 bukker på 4 forsøk de to første dagene i jakta og garantert en gullbukk, kanskje to.

IMG_9779

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: